Software za analizu produktivnosti zaposlenih

 

Softver daje statistički uvid u vreme i način korišćenja računara zaposlenih.

  • Jednostavan za instalaciju (clickonce instalation), ne zahteva nikakvu obuku.
  • Instalacija se vrši na svim računarima zaposlenih, administrator određuje grupe zaposlenih i dodeljuje prava pristupa podacima.

Rezultati su:

  • on line, dnevni, nedeljni i mesečni izveštaji o radu i aktivnostima zaposlenih
  • Svi izveštaji su izraženi u vremenu i procentima koji predstavljaju koliko vremena je zaposleni proveo za računarom i koje je softvere koristio.
  • Izveštaji beleže i analiziraju aktivnosti, odnosno da li je zaposleni samo otvorio određeni program ili je stvarno i radio u njemu
  • Beleži se vreme prve i poslednje aktivnosti na računaru, početak i kraj radnog vremena
  • Istorija pretrage interneta po provedenom vremenu i po kategorijama: društvene mreže, adult sajtovi...

 

Softver se može primeniti u bilo kojoj organizaciji ili u njenim delovima i omogućava generisanje takvih izveštaje koji jasno pokazuju koliko vremena su zaposleni ”potrošili” na rad, a koliko vremena u aktivnostima koje nisu u sklopu radnog vremena ili mimo računara. Obzirom na algoritme koje su opisani u donjem delu teksta, moguće je napraviti opšte izveštaje koje se odnose na čitava organizacione celine, ali i posebne koje se odnose na delove, grupe zaposlenih i sve do pojedinaca koji su cilj monitoringa.

Softver beleži aktivnost zaposlenog i ukoliko mu je određeni program u kojem treba da radi samo uključen, a ne koristi ga, takvi podaci ne ulaz u statistiku. Slično je i ukoliko je zaboravio da isključi svoj omiljeni sadržaj na internetu (Facebook mu je otvoren), a ne koristi ga, u statistiku se neće računati ni taj podatak.

Algoritmi softvera Honesty prate navike korisnika i analiziraju njegov tempo aktivnosti u različitim softverima ili na internetu i na taj način isključuju mogućnost lažnog predstavljanja aktivnosti.

Reference

 

Kontaktirajte nas na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MELON INTERACTIVE DOO
Rajka Mitića 28/6  11000 Beograd

office@melon.rs
PIB:105042300  MB: 20296500